OM Pomi-T

Pomi-T är kosttillskott som innehåller granatäpple, grönt te, broccoli och gurkmeja.

Pomi-T är rikt på antioxidanter

Pomi-T är ett 100 % naturligt kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Alla dessa växter är rika på antioxidanter. Eftersom Pomi-T är en helt igenom naturlig produkt och har inga registrerade biverkningar.

Plyfenoler kosttillskott
2-Kapslar-Om-Dagen

Kontrollerad produkt och tillverkare

Pomi-T ® varumärket ägs av engelska företaget Venture Life Ltd och tillverkas i Italien av företaget Labomar srl.

Pomi-T består endast av ingredienser som har kontrolleras för äkthet och renhet. Tillverkarna av Pomi- är kontrollerade och godkända av myndigheterna i EU samt av Food and Drug Agency i USA.

Pomi-T är inte ett läkemedel utan är klassat som kosttillskott. Är du allvarligt sjuk så skall du alltid rådgöra med din läkare angående din vård.

Whole Food-supplement

Pomi-T är vad man på engelska kallar för Whole Food-supplement. Med det menar man ett kosttillskott som tillverkas av hela frukter eller hela grönsaker i en naturlig och skonsam process. Ingredienser till Pomi-T torkas först och sedan mals till pulver. Märk väl att granatäpplet finns med skal och allt, det är i skalet som största delen av granatäpplets antioxidanter finns.

Under tillverkningen torkas växterna försiktigt och mals ner till pulver som sedan läggs i en vegansk kapsel. Även varje färdig produktionssats kontrolleras för att undvika att skadliga ämnen i den färdiga produkten.

Pomi-T är helt naturligt

Pomi-T är kosttillskott med fyra välkända ingredienser från naturen:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Blandningen av ingredienserna är unik och noga komponerad. 

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Ingredienser: pulver av broccolibuketter och -stammar (Brassica oleracea L.), pulver av gurkmejarot (Curcuma longa L.), pulver av granatäpple (Punica granatum L.), kapselhölje av vegetabiliskt gelatin (hydroxypropylmetylcel-
lulosa), majsstärkelse, grönt teextrakt (Camellia sinensis L.)

Näringsvärde för 2 kapslar:
Broccoli 300mg
Granatäpple 300mg
Gurkmeja 300mg
Grönt teextrakt 60mg
(motsvarar 300 mg grönt te som innehäller 4,8 mg koffein)

Rekommenderat dagligt intag: 2 kapslar per dag tillsammans med dryck eller mat.
Varning: Överskrid inte det rekommenderade dagliga intaget. Rekommenderas inte för gravida kvinnor. Förvaras svalt och tort. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott ska användas som ett inslag i en sund livsstil och inte som ersättning för en varierad och balanserad kost

Distribueras av: Naturallways AB, Skogstorp 19, 13756 Tungelsta - Sverige
Exklusiv licens: Venture Life Ltd
Tillverkare: Labomar SpA, 31036 Istrana - Italien

Köp-pomi-T

Köp Pomi-T

329 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Upptäck pomi-T

Våra kunder är supernöjda och återkommande kunder.
Många av våra kunder har blivit rekommenderade av en vän som redan använder Pomi-T eller någon annan kunnig inom området naturlig hälsa. Vi hoppas att även du upptäcker varför så många redan älskar Pomi-T.
Pomi-T säljs i Sverige av NaturAllWays AB.

Pomi-T ® varumärket ägs av Venture Life Ltd. Pomi-T tillverkas i Italien av företaget Labomar srl. Produktionen sker enligt Good Manufacturing Practicies som används för att säkerställa hög kvalité vid tillverkning av mediciner, kosttillskott och livsmedel.

Annika

Annika tränar för maraton och tar 2 Pomi-T®-kapslar varje dag för att stödja sitt tuffa träningsschema.

Göran

Göran har ett krävande heltidsjobb och säkerställer intaget av naturens nyttigheter från broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te genom att ta 2 Pomi-T® kapslar om dagen.

Johan

Johan och hans fru Paulina är pensionärer. De tar båda dagligen 2 st Pomi-T® kapslar. Johan behövde först övertygas men nu vill han inte vara utan Pomi-T.