OM Pomi-T

Pomi-T är ett polyfenolrikt kosttillskott som innehåller granatäpple, grönt te, broccoli och gurkmeja.

Pomi-T är rikt på polyfenoler

Pomi-T är ett 100 % naturligt kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Alla dessa växter är rika på polyfenoler. Polyfenoler är mest kända som en viktig del av växterna eget försvar mot bl.a. oxidation. Polyfenoler är det nya modeordet inom naturlig hälsa. Eftersom Pomi-T är en helt igenom naturlig produkt så har den inga biverkningar.

Plyfenoler kosttillskott
2-Kapslar-Om-Dagen

Kontrollerad produkt och tillverkare

Pomi-T ® varumärket ägs av schweiziska företaget Helsinn och tillverkas i Italien av företaget Labomar srl.

Pomi-T består endast av ingredienser som har kontrolleras för äkthet och renhet. Tillverkarna av Pomi- är kontrollerade och godkända av myndigheterna i EU samt av Food and Drug Agency i USA.

Pomi-T är inte ett läkemedel utan är klassat som kosttillskott. Är du allvarligt sjuk så skall du alltid rådgöra med din läkare angående din vård.

Whole Food-supplement

Pomi-T är vad man på engelska kallar för Whole Food-supplement. Med det menar man ett kosttillskott som tillverkas av hela frukter eller hela grönsaker i en naturlig och skonsam process. Ingredienser till Pomi-T torkas först och sedan mals till pulver. Märk väl att granatäpplet finns med skal och allt, det är i skalet som största delen av granatäpplets polyfenoler finns.

Under tillverkningen torkas växterna försiktigt och mals ner till pulver som sedan läggs i en vegansk kapsel. Även varje färdig produktionssats kontrolleras för att undvika att skadliga ämnen i den färdiga produkten.

Pomi-T utvecklades under ledning av den engelske professorn Robert Thomas. Till vardags leder han en statlig forskningsenhet som studerar livsstils betydelse för vår hälsa. Professor Thomas har många fina utmärkelser såsom Årets Läkare i Storbritannien och år 2013 var han en av huvudtalarna på världens största cancerkonferens ASCO.biverkningar.   

Pomi-T är helt naturligt

Pomi-T är kosttillskott som innehåller goda polyfenoler:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Ingredienserna är noga utvalda och innehåller höga halter av naturens egna polyfenoler. 60 tabletter Pomi-T räcker en månad om du äter 2 kapslar om dagen.

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp-pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Upptäck pomi-T

Våra kunder är supernöjda och återkommande kunder.
Många av våra kunder har blivit rekommenderade av en vän som redan använder Pomi-T eller någon annan kunnig inom området naturlig hälsa. Vi hoppas att även du upptäcker varför så många redan älskar Pomi-T.
Pomi-T säljs i Sverige av NaturAllWays AB.
Pomi-T ® varumärket ägs av schweiziska läkemedelsföretaget Helsinn. Pomi-T tillverkas i Italien av företaget Labomar srl. Produktionen sker enligt Good Manufacturing Practicies som används för att säkerställa hög kvalité vid tillverkning av mediciner, kosttillskott och livsmedel.

Annika

Annika tränar för maraton och tar 2 Pomi-T®-kapslar varje dag för att stödja sitt tuffa träningsschema.

Göran

Göran har ett krävande heltidsjobb och säkerställer intaget av naturens nyttigheter från broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te genom att ta 2 Pomi-T® kapslar om dagen.

Johan

Johan och hans fru Paulina är pensionärer. De tar båda dagligen 2 st Pomi-T® kapslar. Johan behövde först övertygas men nu vill han inte vara utan Pomi-T.

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat.

Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!