Grönt te i Pomi-T

Grönt te som finns i naturkosttillskottet Pomi-T kommer från tebusken Camellia sinensis.

Grönt te har länge ansetts vara en hälsosam dryck

Grönt te är te från blad från tebusken Camellia sinensis som inte är oxiderat. Tebladen som skördats upphettas de för att de inte skall oxideras, det är den uteblivna oxideringen som gör att den gröna färgen behålls. Svart te som är den vanligaste sorten av teer i västvärlden har oxiderats och fått en svart färg just som namnet anger. Grönt te är populärt i Kina och Japan.

Grönt te har länge ansetts vara en hälsosam dryck. De gröna tebladen har hög halt av antioxidanter. Livsmedelsverket skriver på sin sida: Många andra ämnen i maten, så kallade bioaktiva ämnen, kan fungera som antioxidanter. Exempel på bioaktiva ämnen är flavonoider och antocyaniner. Större mängder av bioaktiva ämnen finns bland annat i bär, lök, olika kålsorter, grönt te, rött vin, vindruvor, apelsin, nötter och fröer.

 

Köp-pomi-T

Grönt te hittar du också i Pomi-T

I Pomi-T finns grönt te med som ett av komponenterna som valdes ut av professor Robert Thomas forskarteam när de utvecklade Pomi-T. Pomi-T valdes ut pga sin höga halt av polyfenoler. Prof. Thomas avsikt var att komponera en hälsokostprodukter rik på polyfenoler. Dessa polyfenoler skulle komma från olika typer av växter, teet i Pomi-T representerar blad, de övriga är ju rot från gurkmeja, frukt från granatäpple och broccoli som är med i sin tur tillhör kålväxterna.

Grönt te har varit i fokus för många vetenskapliga studier som har studerat dess effekt på vår hälsa. Ytterligare studier behöver dock presenteras för att EU skulle ta upp några specifika hälsoeffekter på sin lista på godkända hälsopåståenden.

Läs mer om ingredienserna i Pomi-t

 

Pomi-T är helt naturligt

Pomi-T är kosttillskott med fyra välkända ingredienser från naturen:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Blandningen av ingredienserna är unik och noga komponerad. 

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

329 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te.  Ingredienserna torkas försiktigt för att bevara alla näringsämnena sedan mal man de torkade växterna till pulver. Det torkade pulvret läggs i en helt vegetabilisk kapsel. Genom att ta Pomi-T  ser du till att du får i dig näringsämnena från gurkmeja, grönt te, granatäpple och broccoli - varje dag!

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar

Näringsämne 2 kapslar % av DRI*
Broccolipulver (Brassica oleracea) 300 mg -
Gurkmejapulver (Curcuma longa) 300 mg -
Granatäpple (Punica granatum) 300 mg -
Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 60 mg -

 * DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser

  • Broccolipulver (Brassica oleracea),
  • Gurkmejapulver (Curcuma longa),
  • Granatäpple (Punica granatum)
  • Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis),

Kapsel tillverkad av vegetabilisk gelatin.

Rekommenderad dos:
Rekommenderas dos av Pomi-T är två kapslar per dag. Ta gärna Pomi-T i samband med måltid. 

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Dessa fyra ingredienser från växtriket är rika på polyfenoler.

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat.

Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!