Broccoli – polyfenolrikt kosttilskott

Broccoli innehåller mest vitamin K och kalcium men även vitamin A, Vitamin C, Vitamin B, zink och fosfor.

Broccoli är en nyttig och polyfenolrik kålväxt som innehåller vitamin K och kalcium, men även vitamin A, Vitamin C, Vitamin B, zink och fosfor. 

Broccoli tillhör kålväxterna. De B-vitaminer som finns i broccoli hjälper till att skapa enzymer. Ett exempel på dessa enzymer är pepsin, som hjälper till i matsmältningen. Broccoli har blivit allt mera populärt i våra nordiska kök och tur det. Broccoli har en karakteristik smak, man känner lätt att den är släkt med andra kålväxterna. En del älskar smaken men det finns många som avskyr den.

Broccoli ingår i kosttillskottet Pomi-T.  Den valdes som en av ingredienserna till detta kosttillskott som utvecklades av prof. Robert Thomas vid den statliga forskningsenheten i England som studerar vår livsstils betydelse för vår hälsa. Att valet föll att ta med denna korsblommiga växt med i Pomi-T beror på dess höga halt av polyfenoler. Du kan köpa pomi-t här

Broccoli är kanske den minst kända som nyttoväxt av alla de fyra polyfenolrika växter som ingår i Pomi-T. De andra är ju grönt te som är välkänt bland alla hälsointresserade, granatäpple är också relativt välbekant för hälsointresserade, för att inte tala om den fjärde ingrediensen gurkmeja. Många vetenskapliga studier har haft broccolis effekt på vår hälsa i fokus och flera lär det bli i framtiden. 

Köp-pomi-T

Pomi-T innehåller broccoli

Få i dig nyttigheterna från broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te varje dag på ett enkelt och smidigt sätt. Dessa fyra välkända hälsosamma växter är alla rika på naturens egna polyfenoler. Polyfenoler är växternas försvar mot yttre angrepp såsom oxidation. Pomi-T är ett naturligt kosttillskott för daglig användning. 

Läs mer om ingredienserna i Pomi-t

 

Pomi-t är ett naturligt kosttillskott

Vi har valt att kalla Pomi-T kort och gott för ett naturligt kosttillskott. Vad detta innebär är att produkten inte är ett koncentrat av någon verksam del av en växt. Man tar en del, t.ex. frukten granatäpplet, eller hela växten, som försiktigt torkas, mals ner och läggs i en kapsel tillsammans med de andra ingredieserna.

Så enkelt uttryckt är  Pomi-T en helt oförfalskad del av naturen.

Kontakta oss för met information
Vill du fråga mera om Pomi-T så maila till info@pomi-t.se så försöker vi svara på dina frågor på bästa sätt.

Pomi-T är helt naturligt

Pomi-T är kosttillskott med fyra välkända ingredienser från naturen:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Blandningen av ingredienserna är unik och noga komponerad. 

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te.  Ingredienserna torkas försiktigt för att bevara alla näringsämnena sedan mal man de torkade växterna till pulver. Det torkade pulvret läggs i en helt vegetabilisk kapsel. Genom att ta Pomi-T  ser du till att du får i dig näringsämnena från gurkmeja, grönt te, granatäpple och broccoli - varje dag!

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar

Näringsämne 2 kapslar % av DRI*
Broccolipulver (Brassica oleracea) 300 mg -
Gurkmejapulver (Curcuma longa) 300 mg -
Granatäpple (Punica granatum) 300 mg -
Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 60 mg -

 * DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser

  • Broccolipulver (Brassica oleracea),
  • Gurkmejapulver (Curcuma longa),
  • Granatäpple (Punica granatum)
  • Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis),

Kapsel tillverkad av vegetabilisk gelatin.

Rekommenderad dos:
Rekommenderas dos av Pomi-T är två kapslar per dag. Ta gärna Pomi-T i samband med måltid. 

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Dessa fyra ingredienser från växtriket är rika på polyfenoler.

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat.

Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!