Granatäpple

Granatäpple finns i Pomi-T och är en av de frukter som innehåller absolut mest antioxidanter, däribland polyfenolen ellaginsyra.

Granatäpple (Punica granatum) är en frukt som växer på träd som tillhör familjen fackelblomsväxter. Det kan bli upp till åtta meter högt och blommar från maj till oktober, med röda blommor som senare utvecklas till granatäpplen.

Granatäpple är en av de frukter som innehåller absolut mest antioxidanter, däribland polyfenolen ellaginsyra. Frukten är även en viktig källa till fibrer, vitamin A, C och B samt mineraler som kalcium, järn och kalium.

Granatäpple har varit föremål för många vetenskapliga studie som har studerat dess effekt på vår hälsa ur många aspekter. Den har under årtusenden betraktats som en hälsobringande frukt.

Granatäppleskalet finns med i Pomi-T

Granatäpple ingår i Pomi-T och märk väl att i Pomi-T finns frukten i dess helhet med skal och allt. Vi vet att i äpplet är det nyttigaste själva skalet, precis så är det också med granatäpple, därför finns även skalet med i Pomi-T.

Frukten blir stor som en apelsin, har läderartat skal och innehåller ett stort antal ätliga frön som vart och ett omges av ett saftigt, rött och ätligt kött med en syrlig, fruktig smak. Fruktköttet anses vara en delikatess, men kan även pressas till en klar röd saft som heter grenadin och används i drinkar. Skalet har traditionellt använts som medicin mot hakmaskar och till garvning av läder.

Ursprungligen kommer arten från Asien. Växten fördes tidigt till länderna kring östra Medelhavet och fenicierna spred den vidare till övriga områden runt Medelhavet.

 

Köp-pomi-T

Pomi-t är är ett naturligt kosttillskott

Vi har valt att kalla Pomi-T kort och gott för ett naturligt kosttillskott. Vad detta innebär är att produkten inte är ett koncentrat av någon verksam del i växter. Man tar en del, t.ex. frukten granatäpplet, eller hela växten, som försiktigt görs tillgänglig för konsumtion. Du kan köpa Pomi-T här!

Så enkelt uttryckt så är Pomi-T en oförfalskad del av naturen, och naturen är inte en bluff, eller hur?

Kontakta oss för met information
Vill du fråga mera om Pomi-T så maila till info@pomi-t.se så försöker vi svara på dina frågor på bästa sätt.

Vad innehåller pomi-T?

Pomi-T är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Ingredienserna är noga utvalda och innehåller höga halter av naturens egna polyfenoler. 

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat. Våra journalister tar upp frågor om näring, motion om andra livsstilsrelaterade frågor. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!