Nu kan du köpa Pomi-T till specialpris!

1 burk Pomi-T – Du betalar 199:- (259:-)
Du får rabatten med koden SPORTHÄLSA – Klicka här

3 burkar Pomi-T – Du betalar 595:- (739:-)
Du får rabatten med koden SPORTHÄLSA1Klicka här

6 burkar Pomi-T – Du betalar 1099:- (1439:-)
Du får rabatten rabatt med koden SPORTHÄLSA2 – Klicka här

12 burkar Pomi-T – 12-pack 1990:- (2795:-)
Du får rabatten med koden SPORTHÄLSA3Klicka här

Frakt ingår i priserna.

Välkommen att läsa mera om Pomi-T.

Pomi-T är ett helt naturligt kosttillskott med broccoli, gurkmeja, grönt te och granatäpple.

Pomi-T hjälper dig att få i dig nyttigheterna från broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te varje dag på ett enkelt och smidigt sätt. Dessa fyra välkända hälsosamma växter är alla rika på naturens egna polyfenoler. Polyfenoler är växternas försvar mot yttre angrepp såsom oxidation.

Polyfenolernas betydelse för motionärer och professionella idrottsövare har kommit allt mera i fokus ju mera man har studerat olika polyfenolrika växters påverkan på vår prestation. Gurkmeja, granatäpple, grönt te och broccoli har förekommit i väldigt många studier som har uppmärksammats av media.

Pomi-T utvecklades under ledning av den brittiske professorn Robert Thomas. Han leder en statlig forskningsenhet där man studerar livsstilsfrågornas betydelse för vår hälsa, mat och motion står i fokus för hans forskning. Professor Thomas har bland annat fått utmärkelsen Årets Läkare och Årets cancerläkare i Storbritannien. Han är aktuell med bästsäljande boken “How to Live”.

Pomi-T är vad man på engelska kallar för Whole Food supplement. Med detta menar man ett kosttillskott som tillverkas av hela frukter eller hela grönsaker i en naturlig och skonsam process. Pomi-T – det naturliga kosttillskottet.

 

Läs mera om Pomi-T i Kurera

Läs mera om Pomi-T i Sporthälsa

 

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat. Våra journalister tar upp frågor om näring, motion om andra livsstilsrelaterade frågor. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!