Snart är det november som är månaden då kampen mot prostatacancer är extra mycket på tapeten. Mustaschkampen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj för att lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa. Humor och allvar blandas för att uppmärksamma och informera. Att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och att en tidig upptäckt räddar liv vill Mustaschkampen ska bli allmänt känt. Mustaschen är kampanjens signum.

Vi på NaturAllWays AB vill givetvis vara med och dra vårt strå till stacken. För varje burk av kosttillskottet Pomi-T som vi säljer under november månad skänker vi 5 kr till Prostatacancerförbundets kampanj Mustasch-kampen. Pomi-T är ett kosttillskott med gurkmeja, granatäpple, grönt te och broccoli. Så var med och stöd forskningen om prostatacancer genom att köpa Pomi-T.

MustashDet spelar ingen roll om mustaschen är din egen eller en påklistrad. Alla kan vara med i Mustaschkampen.
Att kampanjen går för högtryck under hösten är ingen slump: kampanjen har sin höjdpunkt i november med extra fokus kring Fars dag. Pappor runt om i landet ska firas samtidigt som dagen också ska bli en dag att förknippa med mäns hälsa. Genom att medverka i Mustaschkampen hjälper du till att uppmärksamma och samla in pengar till forskning kring prostatacancer.

Det här vill Mustaschkampen uppnå

Att öka allmänhetens kunskap om prostatacancer och mäns hälsa

Att alla män som fyllt 50 år tar ett PSA-blodprov eftersom en tidig upptäckt av prostatacancer räddar liv

Att samla in medel till Prostatacancerfonden för vidare forskning och utveckling om sjukdomen

Bakom kampanjen står Prostatacancerförbundet och dess 27 patientföreningar. Till sin hjälp har de stolta partners, hundratals företag och organisationer samt tusentals privatpersoner som gör Mustaschkampen möjlig.

Kan du inte bärga dig utan vill stödja Mustaschkampen redan nu kan du swisha ditt bidrag till nummer 90 01 017