Polyfenoler i kosttillskott

Pomi-T är ett kosttillskott med polyfenoler och innehåller gurkmeja, broccoli, granatäpple och grönt te. Rik på polyfenoler. 

Pomi-T är ett 100 % naturligt kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Alla dessa växter är rika på polyfenoler. Polyfenoler är mest kända som en viktig del av växterna eget försvar mot bl.a. oxidation. Polyfenoler är det nya modeordet inom naturlig hälsa. 

Eftersom Pomi-T är en helt igenom naturlig produkt så har den inga biverkningar.  

Pomi-T är kosttillskott och inte ett läkemedel.
Är du allvarligt sjuk så skall du alltid rådgöra med din läkare angående din vård.

Köp-pomi-T

Lär känna Pomi-T – tillskott med polyfenoler

Bakom Pomi-T finns läkemedelsföretaget Helsinn. Tillverkningen av Pomi-T sker under regelverket för Good Manufacturing Practicies som reglerar tillverkningen av mediciner, mat och kosttillskott. Under tillverkningen torkas växterna försiktigt och mals ner till pulver som sedan läggs i en vegansk kapsel. Även varje färdig produktionssats kontrolleras för att undvika att skadliga ämnen i den färdiga produkten.

Pomi-T utvecklades under ledning av den engelske professorn Robert Thomas. Till vardags leder han en statlig forskningsenhet som studerar livsstils betydelse för vår hälsa. Professor Thomas har många fina utmärkelser såsom Årets Läkare i Storbritannien och år 2013 var han en av huvudtalarna på världens största cancerkonferens ASCO.

Rekommenderat intag
Den rekommenderade dagliga dosen av Pomi-T är 2 kapslar. Ta gärna dina Pomi-T i samband med en måltid. Pomi-T är avsedd att tas som en del av en sund och balanserad kost.

POLYFEnoLER – Gott & Nyttigt varje dag!

Polyfenoler är mest kända som en viktig del av växterna eget försvar mot bl.a. oxidation. Polyfenoler är det nya modeordet inom naturlig hälsa. Eftersom Pomi-T är en helt igenom naturligt kosttillskott så har den inga biverkningar. Läs mer om polyfenoler

Plyfenoler kosttillskott

Vad innehåller pomi-T?

Pomi-T är kosttillskott som innehåller goda polyfenoler:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Ingredienserna är noga utvalda och innehåller höga halter av naturens egna polyfenoler.

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat. Våra journalister tar upp frågor om näring, motion om andra livsstilsrelaterade frågor. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!