Användarnarna om Pomi-T | Pomi-T

 

Kunderna om Pomi-T:

Vi får mycket positiv feedback på Pomi-T. Här berättar några Pomi-T användare om sina erfarenheter.

Vill du vara med och dela dina erfarenheter till andra, maila oss på info@pomi-t.se 

Tony Sparf, Bälinge

Opererade mej 2012, då 54 år gammal och psa-värdet var ok i 3 år. Det började sen stiga men bara till 0,1 men utan prostata ska man inte ha något värde.

Såg det som skrevs om pomi-T och började använda, tog 3 tabletter dagligen och mådde bra, läste sen på burken och där står 2 om dagen, började med 2 istället för 3 och efter ca 1 månad började jag känna obehag från stället där prostatan suttit, tog nytt prov och det var då 0,2 inte mycket men en fördubbling.

Efter det återgick jag till 3 om dagen och började må bättre, nytt prov och värdet var tillbaks på 0,1, så länge det ligger still där görs inget och det är ju det man vill dvs slippa sjukhuset!

Det var lite problem med er hemsida i början på oktober så jag var utan i 1 vecka, började känna av problemen men det vände efter några dagar när jag började äta igen.

 

Stig Rådman, Arboga

”Jag fick min diagnos- prosatacancer- våren 2016. Av en slumpartad händelse kom jag i kontakt med Pomi-T och beställde direkt den första leveransen. Jag har sedan dess ätit mina 2 kapslar per dag. Mitt PSA- värde har gått ner vid de två senaste mätningarna, från 3,0 till 1,2. Jag har läst mycket om Pomi-T och anser därför att jag gör vad som är möjligt, för att bekämpa cancern.
Nu vet jag att Pomi-T finns med i nationella vårdprogrammet mot prostatacancer och det känns bra för mig.
Min läkare har inte förklarat för mig varför PSA- värdet gått ner, men jag själv tror helt och fullt på att det beror på Pomi-T”.
– Senaste provtagningen den 7 dec. 2017 visade att mitt värde var 1,1, vilket är 0,1 lägre än föregående provtagning. Detta känns bra. 

Nytt mail från Stig 20180507: Hej.

Senaste mätningen den 2/5 gav resultatet 0,52. En sänkning från 0,92 i febr.

Mvh/Stig Rådman

 

Leif Green,  Halmstad

Fick konstaterat prostatacancer våren 2011 och har sedan dess gått på kontroll var sjätte månad. Efter att jag kom i kontakt och började med Pomi-T 2014 har mitt PSA gått ner vid varje kontroll. Något som också är positivt att strålen blivit mycket bättre sedan jag började med Pomi-T.
Leif har gjort ett antal PSA-prov sedan dess och alla prover har visat sjunkande PSA.
Jag är mycket tacksam att jag hittade Pomi-T.

Våren 2018 skickade Leif meddelande: Hej har fått svar på mitt PSA idag ligger stabilt på 4,4 som det gjort länge nu. Bra med Pomi-T! 

Och i oktober 2018 kom nästa meddelande: Nu har mitt PSA sjunkit till 4,0. Tack vare Pomi-T! 

 

Johnny Svensson, Korskrogen 

För ett par år sedan gick jag och testade mitt PSA-värde efter ett flertal uppmaning från min fru. Och tur var väl det, testet visade att mitt PSA låg på strax över 5. I nästa test hade det gått upp till 6 och det hela kändes väldigt olustigt. Jag en annons på Pomi-t och bestämde mig att prova det. Och Pomi-T visade sig fungera bra. I testet efter jag hade ätit Pomi-T i ett antal månader hade värdet gått ner något och var nu strax över 5. I de två senaste testerna har värdet sjunkit till 4,3. Jag är väldigt glad för att slippa operation. Nu behöver jag bara kontrollera mitt PSA en gång i halvåret.

.

Lars Conon, Norrtälje

Jag har haft prostatacancer i snart 20 år. Efter operation fick jag ett PSA-återfall. Jag mådde inte bra av hormonbehandlingen. Efter att jag började med Pomi-T steg mitt PSA-värde något lite under två år för att sedan gå drastiskt ner i två efterföljande mätningar.

 

Jan Gierup, Lidingö

Jag använder Pomi-T tillsammans med hormonmedicin och det fungerar bra. Jag är pensionerad överläkare och efter att ha tagit del av Pomi-T-studien så ser jag ingen anledning att sluta använda Pomi-T.