Kosttillskott för män

Ett naturligt kosttillskott för äldre män.

Att äta kosttillskott är en gren som kvinnor vinner rätt överlägset jämfört med män. I en studie visade det sig att 21 % av deltagarna använde sig av tillskott. Av de svarande männen var det 15 % som använde kosttillskott medan motsvarande andel var 27 % för kvinnor. Det finns ett antal enskilda kosttillskott som är mera populära hos män än kvinnor, till dessa hör det polyfenolrika kosttillskottet Pomi-T som den här webbsidan handlar om.

Varför äter flera kvinnor än män kosttillskott? Det finns många aspekter på frågan, dels tar kvinnorna ofta bättre hand om sin hälsa än männen. Kvinnorna är också ofta mera nyfikna av naturliga lösningar på sina hälsoproblem, besök en yoga-klass så får ni se vilken skillnad det är på könsfördelningen.

Naturliga kosttillskott för MÄN över 50

Allt flera män blir dock intresserade av naturlig hälsa och därmed också av kosttillskott. Ofta blir de män som blir intresserade av dessa frågor riktigt bitna och hämtar massor med information från flera olika källor. Jag kommer här osökt att tänka på min gode vän Lars Conon som var en av de som privatimporterade Pomi-T till sig själv innan vi hade börjat med vår import 2014. Han är som en uppslagsbok som har läst massor inom ämnet. Och visst är han doktor, men i det svenska språket, hälsointresset fick han på helt eget bevåg.

Varför är Pomi-T ett så bra kosttillskott för män?

Det är viktigt med personer som sprider kunskap om naturlig hälsa för alla män. Jag tänker på min egen pappa som är död sedan snart tjugo år tillbaka, han tillhörde den gamla generationen som åt sovel och potatis, allt grönt var suspekt. Att han skulle ha ätit kosttillskott var helt otänkbar. Där ser vi nog den största skillnaden vad gäller män och kosttillskott. De unga männen är mycket mera mottagliga för naturliga alternativ än män i generationen innan.

Plyfenoler kosttillskott

Finns det kosttillskott speciellt för män?

Javisst finns det, olika typer av preparat som skall förstärka potensen och produkter som riktar sig till att förbättra t.ex. prostatans funktion är några exempel på detta. Vi sålde Pomi-T tidigare under företagsnamnet Prostatahälsa AB, men ville inte begränsa oss enbart till manliga kunder så vi bytte vårt salunamn till NaturAllWays AB.

Hurtillvida vi har lyckats att nå den kvinnliga delen av kunderna kan man fråga sig då ungefär 70% av kunderna är män samt att det är flera kvinnor som köper Pomi-T till sina män. Men det finns även de kvinnor som har funnit fördelarna med Pomi-T.

Vår senaste satsning kommer kanske även den må hända att attrahera flera män. Vi vill nämligen nå bredare bland personer som motionerar regelbundet, hur hårt man gör det spelar ingen roll, men man skall göra det regelbundet, då tror vi att man ser fördelarna med Pomi-T bäst.

Köp-pomi-T

Pomi-t är ett naturligt kosttillskott

Vi har valt att kalla Pomi-T kort och gott för ett naturligt kosttillskott. Vad detta innebär är att produkten inte är ett koncentrat av någon verksam del i växter. Man tar en del, t.ex. frukten granatäpplet, eller hela växten, som försiktigt görs tillgänglig för konsumtion.

Så enkelt uttryckt så är Pomi-T en oförfalskad del av naturen, och naturen är inte en bluff, eller hur?

Kontakta oss för met information
Vill du fråga mera om Pomi-T så maila till info@pomi-t.se så försöker vi svara på dina frågor på bästa sätt.

Pomi-T är helt naturligt

Pomi-T är kosttillskott med fyra välkända ingredienser från naturen:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Blandningen av ingredienserna är unik och noga komponerad. 

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te.  Ingredienserna torkas försiktigt för att bevara alla näringsämnena sedan mal man de torkade växterna till pulver. Det torkade pulvret läggs i en helt vegetabilisk kapsel. Genom att ta Pomi-T  ser du till att du får i dig näringsämnena från gurkmeja, grönt te, granatäpple och broccoli - varje dag!

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar

Näringsämne 2 kapslar % av DRI*
Broccolipulver (Brassica oleracea) 300 mg -
Gurkmejapulver (Curcuma longa) 300 mg -
Granatäpple (Punica granatum) 300 mg -
Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 60 mg -

 * DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser

  • Broccolipulver (Brassica oleracea),
  • Gurkmejapulver (Curcuma longa),
  • Granatäpple (Punica granatum)
  • Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis),

Kapsel tillverkad av vegetabilisk gelatin.

Rekommenderad dos:
Rekommenderas dos av Pomi-T är två kapslar per dag. Ta gärna Pomi-T i samband med måltid. 

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Dessa fyra ingredienser från växtriket är rika på polyfenoler.

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat.

Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!