Kissar du ofta på natten? | Pomi-T

Kissar du ofta på natten?


Man blir trött av att inte kunna sova tillräckligt länge

Inflammationer i urinvägarna och prostatan är vanligt förekommande. Har du en inflammation i urinvägarna eller prostatanså blir det svårare att urinera och det kan svida när du kissar.
Det kan även kännas som att man inte tömmer blåsan ordentligt och man måste gå på toan igen nästan innan man har hunnit tillbaka till sin säng.

Resultatet blir en störd nattsömn och därmed andra problem med hälsa och välmående. Länge pågående inflammationer i prostatan kopplas även ihop med t.ex. ökad risk för prostatacancer.
Kan du råda bukt på dina problem utan antibiotika är det positivt för både dig och samhället i stort då man driver en hård kampanj för att minska användningen av antibiotika.

Pomi-T är kliniskt testad mot prostatacancer och finns med i det nationella vårdprogrammet för prostatacancer. Många av våra kunder tar dock Pomi-T för sina urineringsbesvär och de har rapporterat goda resultat.

Det är den inflammationsdämpande effekten i ingredienserna som man tror bidrar till att lätta urineringsbesvären. Olika studier är gjorda på de enskilda ingredienserna. Nedan har vi ett exempel per ingrediens om vad man har skrivit om dessa. 

Pomi-T innehåller broccoli , gurkmeja , granatäpple  och grönt te . Alla ingredienserna i Pomi-T är omskrivna för sin anti-inflammatoriska verkan.

Men för att vara säker om Pomi-T hjälper just dig så kan mycket enkelt testa om Pomi-T hjälper dig att urinera lättare.

 

Prova Pomi-T i 3 månader.

Vi tror att du kommer att bli en kund hos oss även framöver och vill därför erbjuda dig

3-pack Pomi-T för endast 850:-

(ord per ask a 60 kapslar 379:-)

Använd rabattkoden nedan när du köper Pomi-T här så dras rabatten av och du betalar enkelt med Klarna checkout eller Swish.

Rabattkoden är sovgott

Skriv den i rabattkodsrutan i läget VARUKORG
så dras rabatten av på
det redan rabatterade 3-packs priset.