Jarmo Mäkinen – Nu skall jag berätta lite om min favorit bland kosttillskotten och hur jag hittade det. Jag kom i kontakt med Pomi-T för ett par år sedan då jag var med i en informationsfilm som NaturAllWays AB gjorde till stöd för Prostatacancerförbundets kampanj för att få män 50+ att testa sina PSA-värden. Jag ville gärna vara med i detta projekt och dra mitt strå till stacken. Som de flesta så har jag ett flertal vänner som är drabbade av prostatacancer. Mertz Laakso entreprenören som driver företaget var mycket engagerad i frågan då hans far hade gått bort i sviterna av denna förhatliga sjukdom.

Mertz företag NaturAllWays AB importerade redan då Pomi-T till de nordiska länderna. Han berättade mycket engagerat om Pomi-T och även jag som inte hade som vana att inte äta några “piller” blev helt klart intresserad. När jag åkte hem till Helsingfors med mig i bagaget hade jag en laddning Pomi-T för ett helt år och jag tänkte att det skulle bli kul att testa denna produkt. Jag hade faktiskt min vana trogen tagit och googlat vad man skrev om produkten på nätet och man kan säga att Pomi-T inte var okänd på något sätt. Mycket information fanns på engelska och svenska, men i Finland där jag bor var det inte många som kände till produkten. När jag några veckor senare var och tränade på gymmet med min vän Timo Joensuu, grundaren av cancersjukhuset Docrates, berättade han att han kände till Pomi-T och hade faktiskt skrivit om det i sin senaste bok, vilket sammanträffande.

Jag tog min Pomi-T kapslar men tänkte inte så mycket mera på det. En dag såg jag en artikel i en tidning om Pomi-T och kom att tänka på Pomi-T och vilken effekt den hade haft mig. Jag kände att jag mådde bra av att äta Pomi-T.  Jag brukade ibland drabbas av förkylningar, inte så bra när man är skådespelare och måste finna sig på inspelning eller på scen en viss tid oavsett hur man mår. Jag kom att tänka på att jag hade inte varit förkyld under den tiden jag hade ätit Pomi-T. Även att kroppen hängde med bättre på mina ibland ganska hårda träningspass. Jag går på gymmet som många andra, men den formen av träning som jag verkligen älskar är att åka skidor. Det kan lätt bli uppåt 7- 8  mil om föret är bra.

Mina erfarenheter av Pomi-T kan förstås vara rena tillfälligheter, men ju mera jag läste om Pomi-T desto mera ökade min tilltro till produkten. Idag är Pomi-T favoriten även hos många av mina vänner. Gör som jag och testa Pomi-T, men ge den gärna åtminstone tre månader annars kanske du inte helt kan avgöra vilken effekt den har på dig. Jag kände ingen direkt effekt de första veckorna.

Här kan du läsa mera om Pomi-T och om du vill testa Pomi-T nu genast nu så hittar du webbshopen här men om du hellre vill beställa via en gammal hederlig beställningstalong så finns den här. En grej till som jag gillade med företaget NaturAllWays Ab är att de inte säljer Pomi-T med någon sorts abonnemang som man inte kommer loss ifrån, man beställer nya burkar när man känner för det.

Ha det fint!

Jarmo Mäkinen 

Helsinki 20201007