Gurkmeja pulver 

Gurkmeja pulver kosttillskott finns i Pomi-T i form av kapslar. Med Pomi-T får du i dig den dagliga dosen av antioxidanter plus flertal andra naturliga kosttillskott.

källorantiantioxidantviktiga ingrediegurkmeja pulver – Positiva egenskaper

Gurkmeja är ett av de mest kända ingredienserna som används i naturliga kosttillskott. Gurkmeja har genom tiderna tillskrivits olika positiva egenskaper till vår hälsa både av vetenskapen och folktro. 

En påstående som är bevisat många gånger om och som även myndigheterna godkänner är att gurkmeja är en stark antioxidant, detta betyder att gurkmeja skyddar t.ex. våra celler från oxidation. 

Men vilken sort gurkmeja skall man ta om man vill utöka sitt intag av gurkmeja med hjälp av kosttillskott? Det allra viktigaste är att man väljer en produkt som är helt naturlig. Man skal välja sådant som är i så naturlig form som möjligt. Gurkmeja kan enkelt torkas och malas ner till pulver. Ibland pressas detta pulver till tabletter, då tillsätter man olika bindemedel i gurkmejapulvret. Gurkmejapulvret som sådant har en ganska bitter smak och kan vara svårt att tas. Om man ändå väljer att ta gurkmeja kan man med fördel blanda pulvret i t.ex. en smoothie. 

Förstärk gurkmejans effekt

Gurkmejans effekt har visat sig bli starkare om man tar lite svartpeppar tillsammans med det. Andra bra saker att komplettera med gurkmeja är probiotika och olja t.ex olivolja av god kvalité .

Kurkumin – Fyrdubbelt upp

Gurkmeja har en aktiv ingrediens som heter kurkumin, detta kurkumin är en stark antioxidant. Antioxidanter har varit föremål för olika studier som berör hälsa. Kosttillskottet Pomi-T innehåller förutom gurkmeja, tre andra viktiga ingredienser, grönt te, granatäpple och broccoli. Med Pomi-T får du inte bara en typ av antioxidant, utan antioxidanter från hela fyra olika typer av källor.

 

Köp-pomi-T

Gurkmeja och kurkumin finns i Pomi-T som kapslar

Pomi-t innehåller bl.a. kurkumin är en mycket stark antioxidant.
Antioxidanter som bland annat bidrar till att minska oxidativ stress i cellerna. Antioxidanter är det som hjälper oss att bibehålla ett normalt immunsystem. De senaste åren har det blivit populärt att diskutera kring inflammatoriska och antiinflammatoriska råvaror – och hur maten påverkar hur vi mår.

Mycket forskning görs idag kring gurkmeja och dess antiinflammatoriska egenskaper. Gurkmeja har dessutom blivit ett populärt ämne att inta för många med ledbesvär och det diskuteras kring dess effekter angåenda en hel rad andra sjukdomar. Köp Pomi-T som är rik på gurkmeja.

 

Gurkmeja är nyttigt

Trots sin starka effekt på oss så är gurkmeja helt ofarlig för människan även om du använder gurkmeja i lite större mängder. Det som kan uppstå är lätta matsmältningsproblem med magen vid intag av för mycket per dag. Ta gärna gurkmeja samtidigt med en måltid. Man kan använda gurkmeja på många olika sätt. Man kan använda den som krydda och man kan ta en shot med gurkmeja och annat nyttigt. Genom att testa vet du hur du reagerar på gurkmeja.

Öka effekten av gurkmeja med peppar

Det finns vetenskapliga studier som visar att ett ämne i svartpeppar eller långpeppar, piper lomgum gör curkuminet mera tillgängligt för oss. Även olja av god kvalité t.ex. olivolja hjälper till med biotillgängligheten av curcuminet.

Gurkmeja är rikt på polyfenoler

Ett relativt nytt begrepp inom naturlig hälsa är polyfenoler. Gurkmeja är mycket rik på polyfenoler som faktiskt är det som ger denna rotväxt dess starka färg. Den stora koncentrationen av polyfenoler i gurkmejan är anledningen till att den valdes ut av prof. Robert Thomas forskargrupp för att bli en kandidat till ingredienserna till Pomi-T. Det slutgiltiga avgörande fällde den starka dokumentationen som fanns om dess effekt.

Alla tycker inte om smaken på gurkmeja

Faktum är att på gurkmeja haren rätt besk smak som inte faller alla på läppen. Det smidiga sättet att se till att få i sig gurkmeja varje dag är ju förstås att ta två kapslar Pomi-T per dag. Då får du i dig även tre andra starka polyfenolkällor, grönt te, granatäpple och broccoli.

Pomi-T innehåller gurkmeja pulver

Pomi-T är kosttillskott som innehåller goda polyfenoler:  broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Ingredienserna är noga utvalda och innehåller höga halter av naturens egna polyfenoler. 60 tabletter Pomi-T räcker en månad om du äter 2 kapslar om dagen.

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te.  Ingredienserna torkas försiktigt för att bevara alla näringsämnena sedan mal man de torkade växterna till pulver. Det torkade pulvret läggs i en helt vegetabilisk kapsel. Genom att ta Pomi-T  ser du till att du får i dig näringsämnena från gurkmeja, grönt te, granatäpple och broccoli - varje dag!

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar

Näringsämne 2 kapslar % av DRI*
Broccolipulver (Brassica oleracea) 300 mg -
Gurkmejapulver (Curcuma longa) 300 mg -
Granatäpple (Punica granatum) 300 mg -
Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis 60 mg -

 * DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser

  • Broccolipulver (Brassica oleracea),
  • Gurkmejapulver (Curcuma longa),
  • Granatäpple (Punica granatum)
  • Extrakt av grönt te 5:1 (Camellia sinensis),

Kapsel tillverkad av vegetabilisk gelatin.

Rekommenderad dos:
Rekommenderas dos av Pomi-T är två kapslar per dag. Ta gärna Pomi-T i samband med måltid. 

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Pomi-T® är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Dessa fyra ingredienser från växtriket är rika på polyfenoler.

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat.

Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!