POMI–T – en del av din hälsosamma diet 

Pomi-T innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Dessa växter är alla rika på polyfenoler. Vi väljer solmogna frukter, grönsaker och teblad samt gurkmeja av hög kvalité.

Växterna torkas försiktigt och mals ner till pulver som läggs i en vegansk kapsel. Produktionen sker under noggrann kontroll för din skull.

Genom att ta två kapslar Pomi-T® per dag kan du säkerställa ett dagligt intag av naturliga polyfenolrika vegetabilier.

Pomi-T – det naturliga alternativet till syntetiska kosttillskott!

Annika 

Annika tränar för maraton och tar 2 Pomi-T®-kapslar varje dag för att stödja sitt tuffa träningsschema.

 

 

 

Göran

Göran har ett krävande heltidsjobb och säkerställer intaget av naturens nyttigheter från broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te genom att ta 2 Pomi-T® kapslar om dagen.

Johan

Johan och hans fru Paulina är pensionärer. De tar båda dagligen 2 st Pomi-T® kapslar. Johan behövde först övertygas men nu vill han inte vara utan Pomi-T.

POMI-T – endast naturliga ingredienser

 


Pomi-T® innehåller inga färgämnen, konserveringsmedel eller smakämnen. Högklassiga ingredienser används och varje produktionssats förses med kontrollbevis för att garantera varans äkthet och renhet
.

Pomi-T® utvecklades i England, av prof Robert Thomas forskarteam. Produkten bedömdes så intressant att varumärket köptes av det schweiziska läkemedelsföretaget Helsinn år 2015.

Pomi-T tillverkas i överensstämmelse med principerna för Good Manufacturing Practice, ett regelverk som styr tillverkning av läkemedel, livsmedel och hälsokost.


Köp POMI-T 
enkelt från vår webbshop

Klicka på produkten så kommer du till webshopen. Där kan du betala enkelt med Klarna Check-out, faktura, kort eller Swish.

Du kan även handla via beställningstalongen längre ner på sidan
– eller ringa vår ordertelefon på +46857034500


Här kan du enkelt beställa Pomi-T via vår beställningstalong.

Klicka på rubriken som är länk. Ingen prenumeration, du hör av dig när du vill beställa igen.

Frakt- och fakturaavgift ingår.

 

 

 

 

 

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat. Våra journalister tar upp frågor om näring, motion om andra livsstilsrelaterade frågor. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!