Trevligt att du är nyfiken på Pomi-T!

Pomi-T är ett av de få kosttillskotten som har genomgått en vetenskaplig randomiserad, placebokontrollerad studie. Studien gjordes i England och är godkänd av myndigheterna i EU. Pomi-T tillverkas enligt GMP, Good Manufacturing Practice vilket är kvalitetsprogrammet för läkemedel, men även för seriösa kosttillskottstillverkare. Pomi-T är 100% naturlig produkt. Att produkten inte innehåller några otillåtna medel kontrolleras för varje tillverkningssats.

Pomi-T har funnits på marknaden i över 10 år i Sverige och vi är glada att kunna säga att den överväldigande majoriteten av våra kunder är återkommande. Vi har ingen prenumeration på Pomi-T, då vi anser att en kvalitetsprodukt inte behöver säljas på detta sättet.

Vi brukar inte ha kampanjer på Pomi-T, vi försöker istället ha ett så förmånligt pris på produkten som möjligt. Men nu skall vi göra ett undantag. Vårt resonemang är följande: det bästa sättet att övertyga en kund om att Pomi-T är produkt att satsa på, är att få kunden att testa Pomi-T. Den effekt Pomi-T verkligen har på just dig märker du när du har tagit Pomi-T en tid. Därför har vi nu det bästa erbjudandet någonsin för dig som blir ny kund hos oss.

Du får 6 burkar Pomi-T till ett fantastiskt pris! Du betalar endast 995 kr inkl porto! (Ord pris 1 739:-)

Detta är inte en prenumeration som vi konstaterade redan ovan.

Erbjudandet gäller endast nya kunder och endast via beställningstalongen som du kommer till när du klickar här.
Erbjudandet gäller inte om någon i hushållet är redan kund hos oss.