Är Pomi-T en bluff?

Det finns de som frågar sig om Pomi-T en bluff. Svaret är Nej, här är varför! 

Rubriken kanske låter lite drastiskt, men låt oss förklara. Pomi-T sorteras i Sverige och EU som kosttillskott.

Själva ordet kosttillskott har en negativ klang som smetar på en produkt en otydlig negativ skimmer. Detta för att alla sorters ”kosttillskott” ofta buntas ihop och detta ord används ofta i braskande tidningsrubriker. På finska t.ex. kallar man ”kosttillskott” för näringstillskott, låter genast mycket bättre, eller hur?

 

Köp-pomi-T

Nej, Pomi-T är inte farligt!

Är broccolis nyttiga egenskaper farliga? Eller gurkmejas, kanske det gröna teet har fått sitt goda rykte helt oförtjänt? Och granatäpples tusenåriga saga som hälsofrämjande frukt, bara ruffel och båg?

Så skulle man kunna ställa frågan eftersom Pomi-T består av fyra ingredienser från växtriket som är polyfenolrika. För att du skall kunna få i dig dessa växtrikets välgörare i så naturlig form som möjligt har man försiktigt torkat ingredienserna och malt ner dessa föratt sedan lägga pulvret i en vegetabilisk kapsel. Denna typ av kosttillskott har inget vedertaget namn på svenska, på engelska kallas de för Whole food supplement.

Läs mer om ingredienserna i Pomi-t

 

Pomi-t är är ett naturalist kosttillskott

Vi har valt att kalla Pomi-T kort och gott för ett naturligt kosttillskott. Vad detta innebär är att produkten inte är ett koncentrat av någon verksam del i växter. Man tar en del, t.ex. frukten granatäpplet, eller hela växten, som försiktigt görs tillgänglig för konsumtion.

Så enkelt uttryckt så är Pomi-T en oförfalskad del av naturen, och naturen är inte en bluff, eller hur?

Kontakta oss för met information
Vill du fråga mera om Pomi-T så maila till info@pomi-t.se så försöker vi svara på dina frågor på bästa sätt.

Annika 

Annika tränar för maraton och tar 2 Pomi-T®-kapslar varje dag för att stödja sitt tuffa träningsschema.

 

 

 

Göran

Göran har ett krävande heltidsjobb och säkerställer intaget av naturens nyttigheter från broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te genom att ta 2 Pomi-T® kapslar om dagen.

Johan

Johan och hans fru Paulina är pensionärer. De tar båda dagligen 2 st Pomi-T® kapslar. Johan behövde först övertygas men nu vill han inte vara utan Pomi-T.

Vad innehåller pomi-T?

Pomi-T är kosttillskott som innehåller broccoli, gurkmeja, granatäpple och grönt te. Ingredienserna är noga utvalda och innehåller höga halter av naturens egna polyfenoler. 

Broccoli

Broccoli

Brassica oleracea
150 mg per kapsel

Gurkmeja

GURKMEJA

Curcuma longa
150 mg per kapsel

Grönt te

Camellia sinensis
150 mg per kapsel

Grantaläpple

Granatäpple

Punica granatum
150 mg per kapsel

Köp Pomi-T

Köp Pomi-T

259 SEK

 

  • Alltid fri frakt
  • Snabb leverans (2-3 arbetsdagar)
  • Fri retur
  • 60 kapslar per burk
  • Betalning med Klarna, Swish eller Faktura

Beställ vårt nyhetsbrev om naturlig hälsa!

Vi som arbetar med Pomi-T är mycket engagerade i frågor som rör naturlig hälsa. Varannan vecka skickar vi om sådant som är bra för din hälsa, med fokus på det som är vetenskapligt bevisat. Våra journalister tar upp frågor om näring, motion om andra livsstilsrelaterade frågor. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avboka den när du vill.

You have Successfully Subscribed!