Användarnarna om Pomi-T | Pomi-T

Pomi-T har funnits på marknaden i flera år nu och nu börjar det komma fram nya användarberättelser. Här är några av dem:

Stig Rådman, Arboga

”Jag fick min diagnos- prosatacancer- våren 2016. Av en slumpartad händelse kom jag i kontakt med Pomi-T och beställde direkt den första leveransen. Jag har sedan dess ätit mina 2 kapslar per dag. Mitt PSA- värde har gått ner vid de två senaste mätningarna, från 3,0 till 1,2. Jag har läst mycket om Pomi-T och anser därför att jag gör vad som är möjligt, för att bekämpa cancern.
Nu vet jag att Pomi-T finns med i nationella vårdprogrammet mot prostatacancer och det känns bra för mig.
Min läkare har inte förklarat för mig varför PSA- värdet gått ner, men jag själv tror helt och fullt på att det beror på Pomi-T”.

Leif Green,  Halmstad

Fick konstaterat prostatacancer våren 2011 och har sedan dess gått på kontroll var sjätte månad. Efter att jag kom i kontakt och började med Pomi-T 2014 har mitt PSA gått ner vid varje kontroll. Något som också är positivt att strålen blivit mycket bättre sedan jag började med Pomi-T.

.

Lars Conon, Norrtälje

Jag har haft prostatacancer i snart 20 år. Efter operation fick jag ett PSA-återfall. Jag mådde inte bra av hormonbehandlingen. Efter att jag började med Pomi-T steg mitt PSA-värde något lite under två år för att sedan gå drastiskt ner i två efterföljande mätningar.

Jan Gierup, Lidingö

Jag använder Pomi-T tillsammans med hormonmedicin och det fungerar bra. Jag är pensionerad överläkare och efter att ha tagit del av Pomi-T-studien så ser jag ingen anledning att sluta använda Pomi-T.